סלט סלק עם גבינת עיזים
סלט סלק עם גבינת עיזים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 332 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. 390 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לך גבינת עיזים, סירופ מייפל, סלק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. עם כפית ציון של 83% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סלט סלק עם גבינת עיזים, סלק וסלט גבינת עיזים, ו סלק וסלט גבינת עיזים.
הוראות
מניחים סלק לסיר, ולמלא עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים 20 עד 30 דקות, עד מכרז.
לנקז מגניב, ואז לחתוך לקוביות.
בעוד הסלק מתבשל, מניחים את האגוזים במחבת על אש בינונית-נמוכה.
חום עד חם ומתחיל טוסט, ואז מערבבים בסירופ מייפל. מבשלים ומערבבים עד מצופה שווה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד כדי להתקרר.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את ריכוז מיץ התפוזים, חומץ בלסמי ושמן זית כדי להפוך את הרוטב.
מניחים מנה גדולה של ירקות התינוק על כל אחד מארבעה צלחות סלט, לחלק אגוזי מלך מסוכרים באותה מידה ומפזרים על הירוקים.
מניחים כמויות שוות של סלק מעל הירוקים, ומעל עם דקירות של גבינת עיזים.
טפטוף כל צלחת עם חלק מהרוטב.