סלט סלק עם רוטב יוגורט
סלט סלק עם רוטב יוגורט נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. מתאים ל-4 ומחירו 75 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 129 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, יוגורט, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. נסו סלט סלק מטוגן חם עם ירקות סלק ורוטב יוגורט (מזון כוח), סלט שומר, סלק והדרים עם רוטב יוגורט, ו סלק וג'וקמן על אנדיב עם רוטב יוגורט שום (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף סלק היטב, וללטף אותם יבש.
בקערה בינונית מערבבים פלפל, שמן, 1 כפית מלח וכוסברה.
מוסיפים סלק, וזורקים לשילוב.
מניחים סלק על פיסת נייר אלומיניום גדולה, ועוטפים לכיסוי, ומבטיחים שהסלק יישאר בשכבה אחת; סגור תפרים בחוזקה כדי לשמור על אדים בפנים בזמן שהסלק מתבשל. (אם אתה משתמש בצבעים שונים של סלק, לעטוף כל צבע בנפרד.) מחק את המרינדה שנותרה.
מניחים חבילת נייר כסף על תבנית עם מסגרת, ואופים 50 דקות או עד שהם מבושלים. (סלק מוכנים כאשר פירסינג בקלות עם סכין.)
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
הסר סלק מנייר כסף. העור צריך בקלות לקלף עם האצבעות או סכין קילוף. כדי להגן על הידיים מפני מוכתם, מומלץ לשפשף את העור במגבות נייר או ללבוש כפפות. (מרינדת התבלינים אולי התרכזה בחלקים של סלק. אם כן, גרד אותו בעדינות.)
חותכים סלק ל טריזים, ומסדרים על 4 צלחות סלט בודדות.
מניחים בקערה את היוגורט, הג ' ינג ' ר, הסוכר ו -1 / 8 כפית מלח; להקציף לשילוב. אם אתם מעדיפים רוטב דק יותר, הוסיפו מעט מים.
מטפטפים מעט רוטב על סלק, ממתינים מספר דקות ואז מטפטפים עוד קצת; הסלק יספוג את הרוטב.
מקשטים עם כוסברה, ומגישים מיד.