סלט עגבניות, אספרגוס ומוצרלה טרייה
סלט עגבניות, אספרגוס ומוצרלה טרי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלכם. מתכון זה מכין 12 מנות עם 244 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו קרטונים גבינת מוצרלה פנינים, שמן זית, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, לקטו אובו צמחוני, ראשוני וקטוגני דיאטה. עם כפית ציון 61%, המנה הזו די טובה. נסו סלט עגבניות מוצרלה טרי, סלט עגבניות ומוצרלה טריים, ו מוצרלן טרי וסלט עגבניות עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו אספרגוס בשמן בקבוצות במשך 3-4 דקות או עד שהוא פריך-רך.
מוסיפים שום; מבשלים עוד 1-2 דקות. מגניב.
מעבירים לקערה גדולה; מצננים מעט.
מוסיפים את העגבניות, הגבינה, המלח והפלפל.
בקערה קטנה, לטאטא את החומרים ההלבשה.
יוצקים מעל סלט; לזרוק למעיל.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אחוזת ביאן נסידו שרדונה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 53 דולר לבקבוק.
ביאן נאצידו אסטייט שרדונה
ניחוחות מזמינים של לימון מאייר, קמומיל וקש חתוך פרצו מהכוס. הכניסה הבהירה מניבה לחיך צפוף ואנרגטי שכולו קווים ישרים ומינרליות השקיית פה.