סלט עגבניות ירוק מטוגן עם רוטב צ'יפוטלה
סלט עגבניות ירוק מטוגן עם רוטב צ'יפוטלה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. זה חלב חינם מתכון צמחוני משמש 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 387 קלוריות. אם יש לך מלח, חסה לערבב באביב, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. נסו סלט עגבניות ירוק מטוגן עם רוטב צ'ילי מתוק, סלט עגבניות ירוק מטוגן עם רוטב ויניגרט בלסמי, ו סלט שעועית ירוקה ועגבניות עם רוטב עגבניות קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן ל 350 מעלות צלזיוס.
לעגבניות: פורסים את העגבניות לעובי הרצוי.
מניחים את פרוסות העגבניות על מחבת מרופדת במגבת נייר ומפזרים את שני הצדדים במלח ופלפל. אפשר זמן למלח לשלוף את המים מהעגבניות.
מערבבים יחד את הקמח וקורט מלח ופלפל. מצפים את העגבניות בתערובת הקמח ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
לסלט: בקערה קטנה מקציפים יחד את המיונז, מיץ הליים, רוטב האדובו והמלח.
מניחים את תערובת האביב על צלחת. עגבניות חלופיות ופרוסות אבוקדו במעגל על גבי תערובת האביב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שלוס וולראדס ריזלינג ספטלס. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה]()
שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה
קלאסי טבעי מתוק ספטלס עם נחמד חומציות ואלגנטי, טבעי שיורי סוכר. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של החובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות לריזלינג המסורתי של וולראדס.יין זה משתלב בצורה מושלמת עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. גם שילובים טעם מעניין ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.