קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות46
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלט עדשים חם עם סלק צלוי וגבינת עיזים

סלט עדשים חם עם סלק צלוי וגבינת עיזים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו סלט עדשים חם עם סלק צלוי וגבינת עיזים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 827 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -48 גרם שומן . אם יש לכם שמן זית, שמן זית, חומץ שרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 87% . עדשים חמות עם מנגולד נבול, סלק צלוי וגבינת עיזים , סלט עדשים חם עם גבינת עיזים וסלט עדשים חם עם גבינת עיזים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מתחילים בצליית הסלק.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
2
קשרו בצל, גזר, סלרי, עלה דפנה וענפי טימין יחד בבד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
3/4 כפית בזיליקום מיובש3/4 כפית בזיליקום מיובש
גזרגזר
1/2 ק"ג טופו יציב, חתוך לקוביות1/2 ק"ג טופו יציב, חתוך לקוביות
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
3
מניחים ציר עוף בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את העדשים, מתבלים במלח ופלפל ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהעדשים רכות, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן, לצריבה2 כפות שמן, לצריבה
(הכלאה בין לבין)(הכלאה בין לבין)
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת תיבול ברביקיו2 כפות תערובת תיבול ברביקיו
4
מסננים היטב וזורקים את שקית בד הגבינה של ארומטים.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
5
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות אגסים צהובות חצויות או עגבניות ירושה קצוצות גסעגבניות אגסים צהובות חצויות או עגבניות ירושה קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
חטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'ויחטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'וי
6
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
7
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת לכלי מרופד בנייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
8
מוסיפים את השום והגזר למחבת ומבשלים עד שהם רכים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
חטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'ויחטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'וי
9
מוסיפים למחבת את העדשים המבושלות והבייקון ומערבבים לאיחוד. מערבבים פנימה את הטימין הקצוץ ו-1 כף חומץ שרי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן, לצריבה2 כפות שמן, לצריבה
עדשים מבושלותעדשים מבושלות
חומץ שריחומץ שרי
בייקוןבייקון
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
חטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'ויחטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'וי
10
להרכבה מניחים את הפריז בקערה גדולה, מערבבים עם מחצית מהוויניגרט ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הסלק הצלוי סביב החלק החיצוני של 4 צלחות ארוחת ערב. מחלקים את הירוקים בין כל צלחת במרכז. מעל הפריזה חלק מהעדשים החמות ומניחים פרוסה מגבינת העיזים מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן, לצריבה2 כפות שמן, לצריבה
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ויניגרטויניגרט
עדשיםעדשים
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל
ירוקירוק
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
עוגות אורז מוצ'י צבעוניותעוגות אורז מוצ'י צבעוניות
11
מטפטפים על כל סלט את הוויניגרט הנותר.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
12
מגישים עם פרוסות לחם צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
13
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
10 חטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'וי10 חטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'וי
14
מצפים קלות את הסלק בשמן. עוטפים את הסלקים בנייר אלומיניום, מניחים על נייר אפייה וצולים בתנור עד שהוא מוכן, כ-45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
עוטףעוטף
עגבניות אגסים צהובות חצויות או עגבניות ירושה קצוצות גסעגבניות אגסים צהובות חצויות או עגבניות ירושה קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס עוגיות סנדוויץ' במילוי קרם שוקולד מרוסק דק1/2 כוס עוגיות סנדוויץ' במילוי קרם שוקולד מרוסק דק
4 אונקיות שרימפס מבושלים וקצוצים מוכנים לאכילה4 אונקיות שרימפס מבושלים וקצוצים מוכנים לאכילה
10 חטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'וי10 חטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'וי
15
מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר במשך 10 דקות, ואז מקלפים ופורסים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
10 חטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'וי10 חטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'וי
16
טורפים יחד את החומץ, החרדל, הטימין והמלח והפלפל בקערה קטנה. מטפטפים פנימה באיטיות את השמן וטורפים עד לקבלת אמולסיה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן, לצריבה2 כפות שמן, לצריבה
חרדלחרדל
1/4 כוס פלפלים אדומים חריפים או קלויים קצוצים או 1/2 פלפל טרי קטן, מה שיש לך בהישג יד1/4 כוס פלפלים אדומים חריפים או קלויים קצוצים או 1/2 פלפל טרי קטן, מה שיש לך בהישג יד
טימיןטימין
עגבניות אגסים צהובות חצויות או עגבניות ירושה קצוצות גסעגבניות אגסים צהובות חצויות או עגבניות ירושה קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול ברביקיותערובת תיבול ברביקיו
עוגות אורז מוצ'י צבעוניותעוגות אורז מוצ'י צבעוניות

מרכיבים

113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בייקון, חתוך לקוביותבייקון, חתוך לקוביות1קטןגזר, קלופים דק חתוךגזר, קלופים דק חתוך1גזר, לרבעיםגזר, לרבעים1מעקבסלרי, לרבעיםסלרי, לרבעים9601 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2חתיכות טופי הית' ברחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון240חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עדשים ירוקות מיובשותעדשים ירוקות מיובשות4שרימפס וורידיםלחם צרפתי, להגשהלחם צרפתי, להגשה1עלי דפנה טריים או יבשיםעלי דפנה טריים או יבשים1אוראו ממולאים כפוליםטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ4sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק2חתיכות טופי הית' ברקצוץ דק עלי טימין טרייםקצוץ דק עלי טימין טריים160חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פריזה או ירקות מעורביםפריזה או ירקות מעורבים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק42 כפות חמאה מומסתגבינת עיזיםגבינת עיזים1081 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק4שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית1( חצילים)בצל ספרדי, קלופים ורבעיםבצל ספרדי, קלופים ורבעים0חתיכות טופי הית' ברפלפל טחון טריפלפל טחון טרי31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרסלק (אדום או זהב), שפשף, עלים גזומיםסלק (אדום או זהב), שפשף, עלים גזומים0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי601 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ שריחומץ שרי11 כף אורגנו מיובשחומץ שריחומץ שרי