סלט עוף, אבוקדו וכתום
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו בצל, סלט ירקות, תפוזי טבור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בתפוזים הטבור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוזים גלידת שרנג עם קצפת מרנג כקינוח. מתכונים דומים: סלט עוף כתום-אבוקדו, סלט תרד עם עוף, כתום ואבוקדו, ו סלט אבוקדו וכתום עם רוטב כתום-ג'ינג'ר.
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את החומץ, מיץ תפוזים, שמן, מלח, פלפל טחון טרי עד מעורבב היטב. מבשלים חזה עוף במים רותחים, מומלחים 10 דקות, או עד עוף הוא כבר לא ורוד בפנים.
הסר עוף מגניב 5 דקות על קרש חיתוך; לחתוך לרצועות ארוכות.
להעביר עוף חם לקערה ולזרוק עם כמה כפות של ההלבשה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל טחון טרי. עם סכין חדה, להסיר קליפת תפוז ו עירית לבנה מתפוזים; לחתוך לרוחב לתוך סיבובים דקים. בקערה גדולה, לזרוק בצל וחסה עם ויניגרט שנותר. מחלקים בין קערות וסלטים העליון עם עוף, תפוזים, ופרוסות אבוקדו.