סלט עוף בגריל
סלט עוף בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך חניתות אספרגוס, חזה עוף, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו סלט גינה בגריל, סלט גינה בגריל, ו עוף בגריל וסלסה גן (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד או לחתוך את הקצוות הקשים של חניתות אספרגוס; מקום חניתות בצלחת זכוכית רדודה.
טפטוף עם 1 כפית שמן; להפוך את המעיל. כיסוי; לקרר עד זמן צלייה.
בקערה קטנה, לערבב נותר שמן, שום, רוזמרין ומלח מתובל. לשפשף את שני הצדדים של כל חזה עוף עם תערובת שמן; מקום בצלחת רדודה אחרת. כיסוי; להכניס למקרר 30 דקות כדי להשרות.
מניחים עוף על גריל מעל חום בינוני. כיסוי גריל; לבשל עוף 15 עד 20 דקות, מפנה פעם או פעמיים והוספת אספרגוס לאחר 7 דקות, עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (170°F). לבשל אספרגוס 6 עד 8 דקות, פונה לעתים קרובות, עד פריך-מכרז.
חותכים אספרגוס לחתיכות 1 אינץ'. בקערה גדולה, אספרגוס לזרוק, ירקות סלט, עגבניות ובצל.
יוצקים רוטב על סלט; לזרוק מעיל.
חותכים עוף לרצועות; לשרת על סלט.