סלט עוף וולדורף
סלט עוף וולדורף יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 695 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חלב חמאה, גבינה, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הענבים האדומים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סלט עוף וולדורף, סלט עוף וולדורף, ו סלט וולדורף (מתכונים דומים).
הוראות
לעשות 3 חתכים עמוקים בכל חזה עוף. בקערה קטנה, מחית את השום, שומר, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל. מערבבים 3 כפות של השמן. לשפשף את התערובת על כל העוף לתוך החתכים.
העברה למחבת קלייה קטנה, כיסוי ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
מורחים את האגוזים בצלחת עוגה וטוסט במשך 10 דקות, עד השחמה וריחני.
צולים את העוף במשך כ -40 דקות, עד מבושל דרך.
בואו להתקרר מעט, ואז להשליך את העור דק לחתוך את הבשר.
במעבד מזון, למזג את החומץ עם החרדל ואת הנותרים 1/4 כוס שמן. תערובת בגבינה וחמאה.
מעבירים לקערה, מערבבים את גרידת הלימון ומתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל.
בקערה גדולה, לשלב את העוף עם אגוזי מלך, ענבים, תפוחים, סלרי, מסקלון, פטרוזיליה, טרגון ועירית.
להוסיף את הרוטב, לזרוק היטב לשרת.