סלט עוף סיני שומשום עם ירקות אסיאתיים
גשו לסופר וקנו את התינוק בוק צ'וי, סוכר, עלי כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: סלט ירקות אסיאתיים W / סצ'ואן, שמן שומשום & רוטב ליים, שומשום מוקפץ ירקות סיניים, ו סלט עוף סיני עם רוטב שומשום.
הוראות
טוסט שומשום במחבת nonstick גדול על חום בינוני, ערבוב, עד הזהב, 4 עד 6 דקות.
מחממים שמן בוטנים באותו מחבת, ואז מוסיפים שכבה אחת של עטיפות טון וון בכל פעם ומבשלים, הופך פעם אחת, עד הזהב, 1 1/2 ל 4 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
מערבבים mizuna, ירקות חרדל, בוק צ ' וי, מלפפון, כוסברה, בצל ירוק בקערה גדולה שנייה.
מוסיפים חומץ, רוטב סויה, שמן שומשום, סוכר ושמן צ ' ילי לזרעי שומשום בקערה ומקציפים כדי להתמזג. כפית כשליש של רוטב על ירקות ולזרוק למעיל.
מוסיפים עוף לרוטב שנותר בקערה וזורקים למעיל. בעדינות לזרוק מרכיבים משני הקערות יחד, ואז לזרוק עוד פעם אחת עם משולש טון זכה.