אם יש לך שמן קנולן, סוכר, שמן שומשום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 42%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: וונטונים עוף פריך, סלט שרימפס אסייתי בגריל עם וונטונים פריכים, ו סלט עגבניות ואבוקדו עם וונטונים פריכים וחריפים.
הוראות
1
מפזרים קלות את שני צידי רצועות וונטון בתרסיס בישול; מניחים על תבנית עם נייר אפייה. לצלות 4-6 אינץ'. מן החום במשך 2-3 דקות או עד חום זהוב. הופכים רצועות; צולים 2-3 דקות יותר או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רצועות וונטון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2
הסר למתלים כדי להתקרר.
3
להלבשה, בקערה קטנה, הקציפו את החומץ, שמן הקנולה, שמן השומשום, הסוכר, המלח והפלפל; מניחים בצד. בקערה גדולה שלבו את הרומיין, העוף, הפלפלים והעגבניות. רגע לפני ההגשה מזלפים רוטב וזורקים למעיל. למעלה עם רצועות וונטון.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
רצועות וונטון
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
קורצים שומשום לבן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות