סלט עוף עם פארו וזיתים
מתכון סלט עוף עם פארו וזיתים ניתן להכין בעוד כ-45 דקות.. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לך אגוזי לוז, שמן זית, מלח ים גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. מתכון Farro עם זיתים Kalamatan, עוף ים תיכוני וסלט פארו, ו סלט כוח תרד עם עוף פארו דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בסיר קטן, לכסות את פארו עם המים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד למכרז, 18 עד 20 דקות.
מסננים את פארו ולהעביר אותו לקערה גדולה להתקרר מעט.
בינתיים, להפיץ את אגוזי לוז בצלחת עוגה וטוסט בתנור במשך כ 14 דקות, או עד השחמה קלה וריחני.
בואו מגניב, ואז להעביר את האגוזים למגבת מטבח ולשפשף את העורות. קוצצים בגסות את האגוזים.
אם משתמשים באפונה טרייה, מבשלים אותם בסיר בינוני של מים רותחים עד למכרז, כ 5 דקות; לנקז.
במחבת קטנה, טוסט זרעי כוסברה על חום מתון עד ריחני קל השחמה, על 3 דקות.
מוסיפים את השום, גרידת לימון, מלח ים ואבקת קארי לטיט ולירה למשחה.
מוסיפים את שמן הזית ומיץ לימון ומערבבים עד בשילוב.
מערבבים חצי ההלבשה לתוך פארו ולתת לעמוד עד מקורר לטמפרטורת החדר.
מוסיפים את העוף, אפונה, סלרי, צנוניות, פטרוזיליה, chervil ואת ההלבשה הנותרת. מתבלים את הסלט עם פלפל וזורקים כדי לערבב. ממש לפני ההגשה, מוסיפים את הזיתים ואגוזי הלוז. תלוש את סלט העוף על עלי הקרדיקיו ותגיש.