קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט עוף קלאסי מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית

סלט עוף קלאסי מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט עוף קלאסי מ 'המעדנייה היהודית Artisan בבית. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מיונז, חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: סלט ה "דיאט" של זוק מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית, בצל אדום כבוש מ ' המעדנייה היהודית Artisan בבית, ו פסטרמה בנדיקט מ ' המעדנייה היהודית האומנותית בבית.

הוראות

1
מניחים את חזה העוף בסיר בינוני ומוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות את העוף ב 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים 2 כפות של מלח. למדוד 2 כפות של הבצל למחבת עם העוף. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להקטין את החום בינוני נמוך ומבשלים את העוף עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות על מדחום מיידי לקרוא והוא כבר לא ורוד בפנים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לנקז ולשטוף את חזה עוף מבושל תחת מים קרים עד קריר למגע, ואז לטפוח יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית תירסחצי פחית תירס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
לגרוס את העוף ולמקם אותו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הבצל המאופק יחד עם עלי הסלרי והסלרי. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
בקערה קטנה, לטאטא יחד את המיונז, חזרת, אם באמצעות, את הנותרים 1/2 כפית מלח, פלפל, ואת מיץ לימון. באמצעות מרית גומי, מקפלים בעדינות את תערובת המיונז לתוך העוף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מגישים מיד, או לכסות ולקרר עד מוכן לשרת. סלט העוף יכול להיות מורכב עד 3 ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות