תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט עוף קלאסי מ 'המעדנייה היהודית Artisan בבית. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מיונז, חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: סלט ה "דיאט" של זוק מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית, בצל אדום כבוש מ ' המעדנייה היהודית Artisan בבית, ו פסטרמה בנדיקט מ ' המעדנייה היהודית האומנותית בבית.
הוראות
1
מניחים את חזה העוף בסיר בינוני ומוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות את העוף ב 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים 2 כפות של מלח. למדוד 2 כפות של הבצל למחבת עם העוף. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להקטין את החום בינוני נמוך ומבשלים את העוף עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות על מדחום מיידי לקרוא והוא כבר לא ורוד בפנים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לנקז ולשטוף את חזה עוף מבושל תחת מים קרים עד קריר למגע, ואז לטפוח יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית תירס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
לגרוס את העוף ולמקם אותו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הבצל המאופק יחד עם עלי הסלרי והסלרי. לזרוק לשלב.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
בקערה קטנה, לטאטא יחד את המיונז, חזרת, אם באמצעות, את הנותרים 1/2 כפית מלח, פלפל, ואת מיץ לימון. באמצעות מרית גומי, מקפלים בעדינות את תערובת המיונז לתוך העוף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מגישים מיד, או לכסות ולקרר עד מוכן לשרת. סלט העוף יכול להיות מורכב עד 3 ימים מראש.