סלט עוף קלאסי מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט עוף קלאסי מ 'המעדנייה היהודית Artisan בבית. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מיונז, חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: סלט ה "דיאט" של זוק מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית, בצל אדום כבוש מ ' המעדנייה היהודית Artisan בבית, ו פסטרמה בנדיקט מ ' המעדנייה היהודית האומנותית בבית.
הוראות
מניחים את חזה העוף בסיר בינוני ומוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות את העוף ב 2 אינץ'.
מוסיפים 2 כפות של מלח. למדוד 2 כפות של הבצל למחבת עם העוף. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להקטין את החום בינוני נמוך ומבשלים את העוף עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות על מדחום מיידי לקרוא והוא כבר לא ורוד בפנים, על 10 דקות.
לנקז ולשטוף את חזה עוף מבושל תחת מים קרים עד קריר למגע, ואז לטפוח יבש עם מגבות נייר.
לגרוס את העוף ולמקם אותו בקערה גדולה.
מוסיפים את הבצל המאופק יחד עם עלי הסלרי והסלרי. לזרוק לשלב.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את המיונז, חזרת, אם באמצעות, את הנותרים 1/2 כפית מלח, פלפל, ואת מיץ לימון. באמצעות מרית גומי, מקפלים בעדינות את תערובת המיונז לתוך העוף עד מעורבב היטב.
מגישים מיד, או לכסות ולקרר עד מוכן לשרת. סלט העוף יכול להיות מורכב עד 3 ימים מראש.