קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט עשרים וארבע שעות

סלט עשרים וארבע שעות
. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך מיונז, סלרי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. מתכונים דומים: 12 שעות סלט, סלט פירות 24 שעות, ו סלט בשכבות בריא 24 שעות.

הוראות

1
בקערה שקופה גדולה, חסה שכבה, סלרי, פלפלים, בצל, אפונה, מיונז, סוכר וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מיונזמיונז
חסהחסה
סלריסלרי
גבינהגבינה
בצלבצל
סוכרסוכר
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מפזרים חתיכות בייקון באופן שווה על החלק העליון של הסלט.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
3
מכסים קערה, ומקררים במשך 24 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

ציוד