סלט עשרים וארבע שעות
. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך מיונז, סלרי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. מתכונים דומים: 12 שעות סלט, סלט פירות 24 שעות, ו סלט בשכבות בריא 24 שעות.
הוראות בקערה שקופה גדולה, חסה שכבה, סלרי, פלפלים, בצל, אפונה, מיונז, סוכר וגבינה.
מפזרים חתיכות בייקון באופן שווה על החלק העליון של הסלט.
מכסים קערה, ומקררים במשך 24 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים מנות :
85 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) חתיכות בייקון 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סלרי קצוץ 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פלפל ירוק קצוץ 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ חסה קרועה 355 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק בצל קצוץ 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק אפונה ירוקה קפואה, מופשרת ומרוקנת 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק גבינת צ'דר גרוסה 2 (חוֹרֶף) סוכר לבן