קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות55
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פארו עם עגבניות ועשבי תיבול

סלט פארו עם עגבניות ועשבי תיבול
סלט פארו עם עגבניות ועשבי תיבול הוא טבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, פלפל, עגבניות וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 55 דקות. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו סלט פארו עם עגבניות ועשבי תיבול, סלט פארו עם עגבניות ועשבי תיבול, ו סלט פארו עם עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שלב את המים ואת פארו בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הוסף 2 כפיות מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד פארו הוא מכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
מלחמלח
4
מסננים היטב, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים את העגבניות, הבצל, העירית והפטרוזיליה לפארו, וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
עיריתעירית
פארו.פארו.
בצלבצל
6
בקערה בינונית, להקציף יחד את השום, חומץ, מלח, פלפל, ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מוסיפים את הויניגרט לסלט וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
8
הסלט יכול להיות בקירור בין לילה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.