סלט פארפאלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט Farfalle. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 396 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו אפונה, פסטו, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט Fieri Farfalle, סלט טונה Farfalle, ו סלט רוקט ומוצרלה Farfalle (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הפלפלים, בצל, אפונה, בצל ירוק, andolives בקערה. שמור.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה עם שמן זית. מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מי הבישול.
הסר את הפסטה לקערה ולזרוק עם 1/4 כוס של מי פסטה.
מוסיף את פסטו וירקות שמורים לפסטה;לזרוק לשלב. לזרוק עם גבינה ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
תן לו לנוח בטמפרטורת החדר.
מגישים מיד או להכניס למקרר עד 1 יום. מביא לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.
הוסף עוד פסטו ומים חמים רזה במידת הצורך.
למנה: 380 קלוריות, 51 גרם פחמימות, 12 גרם חלבון, 14 גרם שומן, 5mg כולסטרול