קושימומחה
מוכן ב1 ש, 19 דק.
מנות6
ציון בריאות27
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פובוי שרימפס עם רוטב ר ' מולדה

סלט פובוי שרימפס עם רוטב ר ' מולדה
צריך מנה עיקרית פסקטרית? סלט פובוי שרימפס עם רוטב מולדה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 436 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 19 דקות. אם יש לכם שמן זית, לבבות חסה רומאיים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 64%. מתכונים דומים: סלט שרימפס ואבוקדו עם רוטב רמולד, סלט פסטה שרימפס, ו רמולד שרימפס.

הוראות

1
קלף שרימפס; דווין, אם תרצה בכך. לזרוק שרימפס עם 1 כף. שמן זית בקערה בינונית. שרימפס שרימפס על שיפודים, ומפזרים את שני הצדדים עם תיבול קייג ' ון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
חותכים לבבות חסה רומאיים לשניים לאורכם.
מרכיבים שתצטרך
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
3
מברישים דפנות לבבות חתוכות עם 1 1/2 כפות שנותרו. שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
חותכים בגט לפרוסות 18 (1/2 אינץ'); מניחים על תבנית עם נייר אפייה. מערבבים יחד חמאה ושום.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מברישים צד 1 של לחם בתערובת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
7
אופים 8 עד 10 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בינתיים מחממים גריל לחום של 350 עד 400 (בינוני-גבוה). גריל שרימפס, מכוסה במכסה גריל, 3 עד 4 דקות מכל צד או סתם עד שהשרימפס הופך לורוד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר שרימפס, וכסה בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
10
מקום רומיין, לחתוך הצדדים למטה, על בישול באח של גריל. גריל, מכוסה במכסה גריל, 2 עד 3 דקות או עד שמופיעים סימני נבול וגריל בלבד.
מרכיבים שתצטרך
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מניחים 1 חצי לב רומיין בגריל על כל אחת מ -6 הצלחות. למעלה עם טריזי עגבניות, בצל ושרימפס.
מרכיבים שתצטרך
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
12
מזלפים רוטב רמולד.
13
מגישים עם פרוסות לחם צרפתי קלוי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.
Bright yellow/gold color, quite luminous. Superb smoky toasty nose, typical for this grape on limestone in Alsace (no new oak in our wines, just very long total lees contact). Some light reductive aromas that actually fit the style of dry Pinot-Gris. The palate is rich and creamy, with a velvety texture yet fully dry. It is an easy wine to drink now as there is no unnecessary weight. The finish is nice and round but fully dry. The complex limestone blend brings great acid balance and a certain weight. It should develop very nicely over the next few years.