קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פיאסטה ליים שעורה

סלט פיאסטה ליים שעורה
סלט פיאסטה שעורה ליים דורש על 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 100 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם פלפל טחון, שעורה פנינה, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו סלט עוף ליים פיאסטה, סלט פיאסטה תירס וחומוס עם כוסברה-סיד ויניגרט, ו קבב ירקות ברוטב כוסברה-ליים עם סלט כרוב שעורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו את השעורה והמים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים עד שהשעורה מכרז, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום, וצינה במקרר.
3
בקערת סלט גדולה, לשלב את השעורה המבושלת, שעועית שחורה, פלפל ירוק ואדום, תירס, סלרי, בצל אדום, גזר, פלפל צ ' יפוטלה, 1 כף שמן קנולה, מלח, פלפל שחור וכמון עד מעורב באופן יסודי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
שעורהשעורה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את המים, סירופ תירס, 1 כף שמן קנולה, מיץ לימון, מיץ לימון, כוסברה, חומץ לבן, ואבקת בצל; לשפוך רוטב על תערובת שעורה, ולזרוק לשלב. מקררים את הסלט עד שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
שעורהשעורה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o