סלט פיאסטה שעורה ליים דורש על 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 100 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם פלפל טחון, שעורה פנינה, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו סלט עוף ליים פיאסטה, סלט פיאסטה תירס וחומוס עם כוסברה-סיד ויניגרט, ו קבב ירקות ברוטב כוסברה-ליים עם סלט כרוב שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו את השעורה והמים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים עד שהשעורה מכרז, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום, וצינה במקרר.
3
בקערת סלט גדולה, לשלב את השעורה המבושלת, שעועית שחורה, פלפל ירוק ואדום, תירס, סלרי, בצל אדום, גזר, פלפל צ ' יפוטלה, 1 כף שמן קנולה, מלח, פלפל שחור וכמון עד מעורב באופן יסודי.
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את המים, סירופ תירס, 1 כף שמן קנולה, מיץ לימון, מיץ לימון, כוסברה, חומץ לבן, ואבקת בצל; לשפוך רוטב על תערובת שעורה, ולזרוק לשלב. מקררים את הסלט עד שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקק
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
עבור מוסיף שומן
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
אבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
שעורה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן