סלט פירות ג'לטין של סבתא
אם יש לך בערך 25 דקות לבלות במטבח, סלט פירות ג'לטין של סבתא עשוי להיות מתכון אדיר ללא גלוטן לנסות. מתכון זה מכיל 15 מנות עם 187 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-3 גרם שומן כל אחת. תמורת 45 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לך ג'לטין לימון, חמאה, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 13%. סלט פירות ג'לטין, סלט פירות סבתא וג'לטין פירות חלביים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים 1 כוס מים וג'לטין לימון.
מוסיפים 1 כוס קוביות קרח, מערבבים עד להמסה. מערבבים פנימה אננס.
יוצקים לתוך 13 אינץ'. x 9 אינץ'. צלחת מצופה בתרסיס בישול; מקררים עד להתייצבות אך לא יציב.
חוזרים על הפעולה עם הג'לטין התפוז, יתרת המים והקרח. מערבבים פנימה מרשמלו.
יוצקים מעל שכבת לימון; מקררים עד להתייצבות.
בינתיים, בסיר קטן מערבבים סוכר ועמילן תירס. מערבבים פנימה מיץ אננס שמור עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך ביצה; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה. מצננים לטמפרטורת החדר מבלי לערבב. מקררים למשך שעה או עד לצינון.
מסדרים בננות מעל ג'לטין. מערבבים תוספת מוקצפת לתוך הרוטב.
יין מומלץ: שרדונה, משקה אלכוהולי, שדי פסיון אם ), מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, סוג פריט בתפריט, Gruener Veltliner
ניתן לשלב סלט פירות עם שרדונה, משקה אלכוהולי ויין לבן. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "