סלט פירות יער ים תיכוני
אם יש לכם עלי נענע, גרגרי חיטה, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט פירות יער ים תיכוני, סלט חיטה ים תיכוני סדוק, ו סלט פירות יער.
הוראות
במחבת 3-4 ליטר, לשלב גרגרי חיטה, אורז, ומים 6 כוסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים ומבשלים עד דגנים מכרז לנשוך, 30 עד 35 דקות.
מסננים מרינדה ארטישוק לקערה עם דגנים. קוצצים בגסות ארטישוקים ומוסיפים לקערה יחד עם חומץ, שמן, חרדל ואורגנו.
מערבבים היטב ולתת לעמוד עד מגניב, על 20 דקות.
מוסיפים עגבניות, מלפפון, בצל, גבינה, זיתים, מנטה ופטרוזיליה; מערבבים היטב.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.