קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

סלט פלפל קיץ

סלט פלפל קיץ
לך לחנות ותביא פלפל, מלפפון, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו ארוגולה, סלט תירס ופלפל: סלט קל בסוף הקיץ, קיץ Pean וסלט פסטה פלפל אדום קלוי, ו סטייק צלוי עם סלט קיץ קצוץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים את הפלפל הירוק, פלפל אדום, פלפל צהוב, מלפפון, פטרוזיליה, גבינת פטה ושמן זית. צ ' יל לפחות 30 דקות במקרר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך