סלט פסטה Gruyere ופטריות
סלט פסטה Gruyere ופטריות דורש על 2 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, פטריות, פסטה פוזילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו פטריות בר וטארט Gruyère עם סלט עשבי תיבול טרי, טארט פטריות עם Gruyére, ו פטריות גרנוויל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה fusilli במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק עד הנשיכה, 12 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
להקציף שמן זית, חומץ, שמיר, שום, מלח ופלפל שחור יחד בקערה.
מערבבים פסטה מבושלת, פטריות, ארוגולה, גבינת Gruyere, ובצל יחד בקערה גדולה.
יוצקים רוטב על תערובת פסטה; לזרוק מעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ושומרים במקרר סלט פסטה לפחות 2 שעות לפני ההגשה.