סלט פסטה איטלקי
סלט פסטה איטלקי דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 493 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו חומץ יין, סוכר, רוטב מסחרי נטול שמן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. וזה די טוב. נסו סלט פסטה איטלקי, סלט חזיר ופסטה איטלקי, ו סלט פסטה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עגבניות ומים בקערה קטנה; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
לנקז היטב. קוצצים עגבניות, ולהניח בצד.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים; לשטוף עם מים קרים, ולנקז.
מערבבים עגבניות, פסטה, גבינה וקישואים, מתהפכים בעדינות.
מערבבים חומץ ושאר החומרים, ערבוב היטב עם מקציף חוט.
מוסיפים תערובת חומץ לתערובת פסטה, וזורקים בעדינות. כיסוי וצינה 1 שעה. זרוק בעדינות לפני ההגשה.