סלט פסטה דרום מערבי
סלט הפסטה הדרום מערבי עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 35 מעריצים. אם יש לך תירס הקרנל, עגבניות משומר, סלט פסטה קלאסי לערבב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה דרום מערבי, סלט פסטה דרום מערבי, ו סלט פסטה דרום מערבי ללא גלוטן.
הוראות
פסטה ריקה מתערבבת לתוך סיר 4 ליטר 2/3 מלא מים רותחים. להרתיח בעדינות חשפו 12 דקות, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובות תיבול, מים קרים, שמן זית, חומץ, כוסברה, רוטב פלפל וכמון.
מסננים פסטה; לשטוף עם מים קרים. שייק לנקז היטב.
מוסיפים פסטה, שעועית, עגבניות, תירס, זיתים, פלפל, אבוקדו וגבינה לתערובת תיבול; זורקים בעדינות למעיל. אם תרצה, לשרת על מגש מרופד עלי חסה.
מגישים מיד, או מכסים ומקררים עד ההגשה.