קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה זית

סלט פסטה זית
סלט פסטה זית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. אם יש לך מיונז, מקרוני מרפק, זיתים ממולאים פימנטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. מתכונים דומים: פניני פסטה וסלט זית, סלט פסטה עם גבינה כחולה וזיתים, ו פרושוטו וסלט פסטה ירוק זית חריף.

הוראות

1
מניחים את הביצים בסיר עם מספיק מים קרים כדי לכסות. להביא מים לרתיחה ומיד להסיר סיר מחום. לכסות, ולתת ביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מים חמים, מגניב, לקלף, וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
5
בקערה גדולה מערבבים את הזיתים, המיונז, זרעי סלרי, פלפל ותבלינים לסלט. לזרוק את הביצים ומקרוני. מכסים, ומקררים לפחות 3 שעות במקרר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
מיונזמיונז
תיבולתיבול
מקרונימקרוני
זיתיםזיתים
פלפלפלפל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה