סלט פסטה זית
סלט פסטה זית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. אם יש לך מיונז, מקרוני מרפק, זיתים ממולאים פימנטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. מתכונים דומים: פניני פסטה וסלט זית, סלט פסטה עם גבינה כחולה וזיתים, ו פרושוטו וסלט פסטה ירוק זית חריף.
הוראות
מניחים את הביצים בסיר עם מספיק מים קרים כדי לכסות. להביא מים לרתיחה ומיד להסיר סיר מחום. לכסות, ולתת ביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מים חמים, מגניב, לקלף, וקוצצים.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בקערה גדולה מערבבים את הזיתים, המיונז, זרעי סלרי, פלפל ותבלינים לסלט. לזרוק את הביצים ומקרוני. מכסים, ומקררים לפחות 3 שעות במקרר לפני ההגשה.