סלט פסטה חצילים קלויים ואספרגוס
סלט פסטה חצילים קלויים ואספרגוס עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 279 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם אבקת שום, גבינת פרמזן, פסטה פנה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -35 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכונים דומים: סלט פסטה ירקות קלויים עם חצילים, קישואים וגבינת פטה, אספרגוס צלוי שמנת וסלט פסטה זודל, ו סלט פסטה פסטו עם סלמון מעושן ואספרגוס קלוי.
הוראות
מניחים מתלה אפייה בחלק העליון של התנור.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
מורחים חניתות אספרגוס ופרוסות חצילים על תבנית האפייה, ומזלפים ירקות עם 1/4 כוס שמן זית; מפזרים אבקת שום.
צולים את האספרגוס והחציל בתנור שחומם מראש עד שהם רכים, 12 עד 15 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים. כאשר מגניב, קוצצים גס את הירקות;להפריש.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה פנה ומחזירים לרתיחה. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהפסטה התבשלה אך עדיין מעט יציבה, כ -9 דקות.
מעבירים כ -1 / 4 מהפנה בכל פעם לקערת סלט גדולה, מטפטפים כל מנה בכ -1 כפית שמן זית וכפית 1 גבינת פרמזן. מערבבים בין תוספות.
מערבבים פנימה אספרגוס וחצילים קלויים, מיץ לימון, 1/4 כוס גבינת פרמזן, חומץ בלסמי ורוטב ווסטרשייר עד לאיחוד יסודי.
מפזרים סלט פסטה עם תיבול ללא מלח ופלפל שחור.
מכסים את הקערה ומקררים את סלט הפסטה עד להתקררות יסודית והטעמים התמזגו, לפחות 3 שעות.