סלט פסטה יווני השני
סלט פסטה יווני השני דורש סביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 89 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עשב שמיר, מלח ופלפל, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 96%, וזה מדהים. נסו סלט פסטה יווני, סלט פסטה יווני, ו סלט פסטה יווני עבור מתכונים דומים.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים ושומרים. בינתיים, בסיר בינוני על אש בינונית, הביאו מים לרתיחה.
מוסיפים תרד ומבשלים 5 דקות או עד שהתרד רך; מסננים ושומרים.
בסיר גדול על אש בינונית מחממים שמן זית ומקפיצים שום עד להזהבה; מוסיפים פסטה ותרד ומערבבים.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר עשר דקות.
מוסיפים פטה ושמיר; מערבבים היטב ומגישים.
יין מומלץ: Moschofilero, Asyrtiko, Agiorgitiko
יוונית בתפריט? נסה להתאים עם מוסקופילרו, אסירטיקו ואגיורגיטיקו. אם מתחשק לכם ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלכם, אסירטיקו ומושופילרו הם שניהם יינות לבנים מקסימים לשילוב עם עוף, פירות ים וכו'. אגיורגיטיקו הוא אדום בעל גוף מלא המתאים לבשרים קלויים וכבש. יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי
יין ריחני מאוד המשלב את זר הלילה פורח יסמין, רימון ופירות הדר.הארומה המעולה והטעם החריף שלו הופכים אותו ליין שאפשר ליהנות ממנו כאפריטיף וכן כליווי למנות כמו פסטה עם בזיליקום, עוף א-לה קרם, סרטנים בגריל ופשטידות.