סלט פסטה ים תיכוני
סלט פסטה ים תיכוני דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 484 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, שמן זית, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. נסו סלט פסטה ים תיכוני, סלט פסטה ים תיכוני, ו סלט פסטה ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד פסטה מבשלת, לשלב גרידה ומיץ של 1 לימון 2 כפיות שמן זית בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקציף.
מוסיפים לבבות ארטישוק, גבינה, פלפל ופטרוזיליה; לזרוק לשלב.
מניחים אפונה במסננת; כאשר פסטה מבושלת, לנקז פסטה מעל אפונה. לנער היטב כדי לנקז, אבל לא לרוץ מתחת למים קרים.
מוסיפים פסטה ואפונה לתערובת ארטישוק, וזורקים היטב עד לשילוב יסודי.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.