סלט פסטה לטינית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטה לטינית שמנת. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 432 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן זית, jicama, פימנטו ממולא זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו סלט עוף לטיני, כרוב לטיני וסלט תירס, ו סלט קינואה לטיני צ'יפוטלה עם אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את הפסטה, מערבבים עם כף עץ, ומבשלים עד רך אבל לא רגשני, על 10 דקות.
מסננים, מניחים בקערה גדולה ומניחים בצד.
בעוד הפסטה מבשלת, מערבבים את החלב המאודה, שמן, פטה, כוסברה, מיץ ליים וקצת מלח ופלפל בבלנדר. מחית עד ההלבשה הוא חלק וקרם.
מניחים את הפסטה סחוטה בקערה גדולה.
מוסיפים את החזיר, פלפלים, אפונה, בצל, ג ' יקמה וזיתים.
יוצקים את הרוטב על הפסטה ומערבבים אותו בעדינות לסלט. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות או עד 2 שעות לפני ההגשה.