סלט פסטה עם מלון, פנצ'טה, וריקוטה סלטה
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך בצל ירוק, שמן זית, x1x1/4" חתיכות מלון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט פסטה עם מלון, פנצ'טה, וריקוטה סלטה, סלט פסטה עם מלון, פנצ'טה, וריקוטה סלטה, ו סלט פסטה עם ריקוטה סלטן וברוקוליני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. מסדרים pancetta בשכבת asingle על גיליון אפייה גדול rimmed.
אופים עד חום פריך, 20-25 דקות.(לחלופין, למקם pancetta על מתקפלשחקנים של מגבות נייר על צלחת מיקרוגל ומיקרוגל על גבוה עד חום פריך, על 5 דקות.)
בואו pancettastand עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואזלהפציע לחתיכות בגודל ביס.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
מסננים פסטה; לרוץ מתחת coldwater להתקרר.
להקציף שמן וחומץ בקערה גדולה.
מוסיפים חצי פנצ ' טה, פסטה מבושלת, מלון,חצי נענע, בצל ירוק, פתיתי פלפל אדום.זרוק למעיל. העונה לפי הטעם עם מלח וpepper.
להעביר צלחת הגשה וsprinkle הנותרים pancetta ונענע מעל.
מקשטים עם סלטה ריקוטה מגולחת.
למנה: 320 קלוריות, 20 גרם שומן, 2 גרם סיבים