קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

סלט פסטה קוקטייל שרימפס קונפטי

סלט פסטה קוקטייל שרימפס קונפטי
סלט פסטה קוקטייל קונפטי שרימפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 476 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 16 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל חריף, פלפל גרוס, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת חלב ופסקטרית . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-55 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונקולרי של 81% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט תפוחי אדמה קונפטי חם , שרימפס, בייקון, סלט פסטה אבוקדו ופסטה שום ושרימפס .

הוראות

1
מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות; מבשלים את הפסטה ברתיחה עד שהיא רכה אך יציבה לנגיסה, כ-8 דקות; מסננים ושוטפים במים קרים עד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים אבוקדו בקערה ומפזרים 2 כפיות מיץ ליים למניעת השחמה; מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
זורקים פסטה מבושלת, שרימפס, עגבניות, בצל ירוק, בצל אדום, פלפל ירוק, אדום, צהוב וכתום וכוסברה בקערת סלט גדולה עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל כתוםפלפל כתום
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים קוקטייל מיץ ירקות, שמן זית, קטשופ ו-1/4 כוס מיץ ליים למעבד מזון; מוסיפים חזרת, פלפל ג'לפנו, רוטב פלפל חריף, מלח, שום ופלפל שחור. דופקים כמה פעמים כדי לערבב את הרוטב, ואז מעבדים עד שהג'לפנו והשום קצוצים מאוד, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קוקטייל מיץ ירקותקוקטייל מיץ ירקות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
יוצקים את הרוטב על סלט הפסטה ומערבבים לאיחוד. מכסים את הסלט ומצננים היטב במקרר, 2 עד 3 שעות; ממש לפני ההגשה, מערבבים בעדינות פנימה אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי