סלט פסטה קוקטייל קונפטי שרימפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 476 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 16 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל חריף, פלפל גרוס, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת חלב ופסקטרית . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-55 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונקולרי של 81% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט תפוחי אדמה קונפטי חם , שרימפס, בייקון, סלט פסטה אבוקדו ופסטה שום ושרימפס .
הוראות
1
מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות; מבשלים את הפסטה ברתיחה עד שהיא רכה אך יציבה לנגיסה, כ-8 דקות; מסננים ושוטפים במים קרים עד לצינון.
יוצקים קוקטייל מיץ ירקות, שמן זית, קטשופ ו-1/4 כוס מיץ ליים למעבד מזון; מוסיפים חזרת, פלפל ג'לפנו, רוטב פלפל חריף, מלח, שום ופלפל שחור. דופקים כמה פעמים כדי לערבב את הרוטב, ואז מעבדים עד שהג'לפנו והשום קצוצים מאוד, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קוקטייל מיץ ירקות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 כף חלפיניו, פרוס דק
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
אבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורק
חבילת בשר חזיר פרוס דק
פירורי בשר צמחוני קפואים
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5
יוצקים את הרוטב על סלט הפסטה ומערבבים לאיחוד. מכסים את הסלט ומצננים היטב במקרר, 2 עד 3 שעות; ממש לפני ההגשה, מערבבים בעדינות פנימה אבוקדו.