סלט פסטו עוף ותפוחי אדמה
סלט פסטו עוף ותפוחי אדמה נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 280 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 161 אדם התרשמו מתכון זה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם שעועית, תפוחי אדמה באיידהו, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטו-סלט תפוחי אדמה עוף, סלט תפוחי אדמה פסטו, ו סלט תפוחי אדמה פסטו.
הוראות
ממלאים סיר כבד גדול עם כיסוי הדוק הולם חצי מלא עם מים. להביא אותו לרתיחה על חום גבוה.בינתיים, לחתוך את תפוחי האדמה בחצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב בפרוסות 1/2 אינץ'.
מוסיפים את תפוחי האדמה למים הרותחים, מכסים וחוזרים לרתיחה. לבשל 3 דקות.
מוסיפים את השעועית הירוקה לסיר עם תפוחי האדמה ומבשלים עוד 4 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה והשעועית ומניחים בצד. הירקות עדיין צריכים להיות יחסית firm.In אותו סיר, מחממים את שמן הזית על חום בינוני עד גבוה ומבשלים עוף תוך ערבוב, במשך 6 עד 8 דקות, או עד בשר מבושל לחלוטין דרך.
הסר את העוף מהחום ומערבבים ברוטב פסטו. מערבבים בעדינות את תפוחי האדמה ואת שעועית ירוקה, דואגים לא לשבור ירקות.
מגישים סלט חם או בטמפרטורת החדר על מיטה של ירקות סלט, אם תרצה בכך. אם מתקדמים, תירגעו בין לילה.