סלט פפיטה כרובית ברוקולי
סלט פפיטה כרובית ברוקולי נטול גלוטן, ולקטו אובו צמחוני הר העבודה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 99 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 6 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לך יוגורט יווני ללא שומן, מלח, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 43%. נסו סלט פפיטה כרובית ברוקולי, סלט כרובית ברוקולי, ו סלט כרובית ברוקולי שלם 30 עבור מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים ברוקולי, כרובית, פלפל אדום, בצל וזרעי דלעת בקערה גדולה.
מקציפים מיונז, יוגורט, חומץ יין אדום, סוכר דקלים, חרדל דיז ' ון ומלח יחד בקערה נפרדת; מזלפים מעל תערובת הברוקולי וזורקים לציפוי.
מכסים קערה בניילון ומכניסים למקרר 1 עד 2 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מריווייל קרנרוס שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![מריווייל קרנרוס שרדונה]()
מריווייל קרנרוס שרדונה
שרדונה קרנרוס 2007 שלנו מרוכז ואינטנסיבי בסגנון. ניחוחות של אגוזי לוז, פירות טרופיים תפוח בשלים ממוסגרים על ידי מינרליות פריך אלון מתוק מתוק. היין עשיר וקרמי בגימור מתמשך. הזיווג האהוב עלינו הוא לובסטר סדוק עם חמאה מצוירת ולימון טרי.