אם יש לכם פטריות, חומץ סיידר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. מתכונים דומים: סלט סרטנים-פיתות ממולאות, סלט סלמון-ביצה ממולאים פיתות, ו פיתות צמחוניות ממולאות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וס
3
מערבבים פפרוני והבא 6 מרכיבים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
4
יוצקים תערובת חומץ על תערובת פפרוני, וזורקים בעדינות. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
מניחים פיתות על תבנית אפייה, ואופים ב 350 במשך 3 עד 4 דקות או רק עד התחמם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים 1 עלה חסה בכל חצי פיתה, וכפית 1/2 כוס סלט פפרוני לכל חצי.