קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות14
ציון בריאות1
מגזין

סלט פרמזן עגבניות

סלט פרמזן עגבניות
סלט פרמזן עגבניות נטול גלוטן, ומספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח ופלפל, שיני שום, חסה רומאנית וגבינת פרמזן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. זה עובד גם הר ד ' אובר ידידותי מאוד תקציב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו טוילי פרמזן עם סלט עגבניות ירושה, עוף פרמזן עם סלט עגבניות שרי, ו עוף פרמזן עם סלט ארוגולה ויניגרט עגבניות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בצנצנת עם מכסה צמוד, שלבו שמן, חומץ, שום, מלח ופלפל; לנער היטב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
בקערת סלט גדולה שלבו את כל שאר החומרים. מצננים עד להגשה. ממש לפני ההגשה, לנער את ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים מעל סלט; לזרוק למעיל.
4
מגישים עם כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה
אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה
מאוזן ומורכב, שרדונה עמק נאפה שכבות פירות מכמה כרמים באווה, מתחתן עם הבשלות השופעת והנועזת של אמצע העמק עם העושר והעומק של קרנרוס. פרי בהיר וזהוב פותח את האף, מעוגל בתווים של דבש, קרמל, תבלין אפייה וטוסט. כניסה נועזת של לימונים ותפוח בשל מפתחת משקל וצמיגות ככל שהיא מתפתחת דרך הפה. תרומת החבית משאירה רושם שקדים כמעט מתוק לאורך הסיום.