סלט צ'יזבורגר
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם בצל, לחמניות המבורגר, חסהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו סלט צ'יזבורגר, סלט צ'יזבורגר, ו סלט צ'יזבורגר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מסדרים את הרצועות בשכבה אחת על תבנית אפייה, ואופים במשך 8 עד 10 דקות, עד שהרצועות קלויות קלות. תניח את הרצועות בצד.
מניחים את הבשר הטחון למחבת מעל חום בינוני, ומשחימים את הבשר במשך כ 10 עד 12 דקות, מפרקים את הבשר כפי שהוא מבשל, עד הבשר משחימים היטב וכבר לא ורוד בפנים. מערבבים את הבצל הקצוץ, קטשופ, מלפפון חמוץ וחרדל לתוך תערובת הבשר ומערבבים היטב.
מסדרים את החסה הקצוצה על מגש גדול, וכפית את תערובת הבשר על החסה. מעל הסלט עם בצל פרוס, עגבניות שזיפים, וגבינה מגוררת, ולסדר קרוטונים לחמניית המבורגר סביב המגש.