סלט צדפות בגריל קריבי
המתכון הקאריביים סלט צדפות בגריל מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון במרכז אמריקה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו אננס, סלט ירקות, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו סלט צדפות בגריל, סלט צדפות בגריל, ו סלט צדפות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
צדפות להתייבש עם מגבת נייר.
מפזרים 1 1/2 כפיות דגים לשפשף באופן שווה על צדפות. צדפות מעילים עם ספריי בישול.
מניחים צדפות על מתלה גריל; גריל 3 דקות בכל צד או עד שנעשה.
להוסיף אננס מתלה גריל; גריל 2 דקות בכל צד.
הסר אננס מגריל; לקצוץ אננס.
מערבבים סלט ירקות, חסה, אננס, ואבוקדו בקערה גדולה.
קוצצים חתיכות גדולות של צ ' אטני.
מערבבים צ ' אטני, מיץ ליים, שמן זית, ונותר 1/2 כפית דגים לשפשף בקערה קטנה.
להוסיף רוטב לסלט, ולזרוק היטב.
מניחים 1/2 סלט כוסות לתוך כל אחד 4 קערות. מסדרים 3 צדפות על כל סלט.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.