סלט צדפות צרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט צדפות צרוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני יש 84 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, מלפפון, עגבניות שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט צדפות צרוב עם צ'יפס פרושוטו, סלט צדפות צרוב עם רוטב מנגו ופירות, ו סלט אבטיח צרוב צדפות W / ויניגרט מנטה מבעבע.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה; לזרוק בעדינות מעיל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים תערובת צדפות למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
מערבבים ירקות ושאר מרכיבים בקערה גדולה, וזורקים היטב. מחלקים סלט באופן שווה בין 4 צלחות; העליון באופן שווה עם צדפות.