סלט צליין
אם יש לכם שום, שמן זית, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: "הצליין", פודינג צליין, ו קציץ בשר צליין.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לזרוק פקאן, שמן קנולה ותבלינים פשטידת דלעת יחד ומניחים בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים במשך 10 דקות, מחבת רועדת פעם אחת במהלך זמן האפייה.
חם מחבת גדולה מעל חום גבוה, ערפל קל עם ספריי בישול לבשל תירס במשך כ 3 דקות, עד תירס הופך מעט חום.
להקציף חרדל, חומץ, שאלוט ושום יחד.
מוסיפים שמן בזרם איטי, מקציפים כל הזמן. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
לזרוק את כל מרכיבי סלט יחד.
מוסיפים ויניגרט, לזרוק היטב ומגישים.