סלט קוב
סלט קוב מתכון יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 34 דקות. מנה אחת מכילה 749 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 68 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, ביצים קשות, שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 55%. ציון זה מוצק. נסו סלט אביב קוב עם ויניגרט בזיליקום פטל + סלט צנצנת מייסון, סלט קוב, ו סלט קוב עבור מתכונים דומים.
הוראות
מורחים את הבייקון על מגבת נייר על צלחת בטוחה למיקרוגל. מכסים בפיסת מגבת נייר נוספת, מבשלים בעוצמה מלאה במיקרוגל במשך 3 עד 4 דקות או עד שהם פריכים. מגניב.
בינתיים, בקערת סלט גדולה, שכבו את האבוקדו, העגבנייה והביצים, ותבלו אותם במלח ופלפל, לפי הטעם, תוך כדי. למעלה עם ירקות המסקלון, ואז מפזרים את העוף מעל. מפוררים את הבייקון מעל הסלט. הביאו את הסלט לשולחן וזרקו עם הרוטב כך שכל המרכיבים יתערבבו באופן שווה.
מקציפים יחד את המיונז, 1/4 כוס גבינה כחולה, חצי וחצי, שמנת חמוצה, מיץ לימון, ווסטרשייר ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בעדינות את 1/4 כוס הגבינה הכחולה שנותרה ומתבלים בפלפל לפי הטעם. השתמש כעת או אחסן במקרר עד 3 ימים.