סלט קוב עוף אביב
סלט קוב עוף באביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם ויניגרט יוגורט בזיליקום, פלפלים קלויים, עוף קלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט קוב ירקות האביב, סלט קוב באביב עם ויניגרט בזיליקום פטל + סלט צנצנת מייסון, ו סלט קוב עוף ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בצל לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מברשת עם שמן זית, ומפזרים מלח ופלפל.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה; מבשלים פרוסות בצל 4 עד 5 דקות בכל צד או עד חרוך קלות ומכרז.
מסדרים ארוגולה על מגש הגשה; למעלה עם בצל, עוף, ואת 4 החומרים הבאים.
טפטוף עם יוגורט בזיליקום ויניגרט.
סלט סלמון קוב: להשמיט עוף. עונה 4 (4-עוז.) פילה סלמון עם 3/4 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. לבשל סלמון, מכוסה, ב 1 כף. שמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות בכל צד או עד לסיום. המשך עם המתכון לפי ההוראות.