סלט קוסקוס קארי
סלט קוסקוס בקארי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 501 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 31 אוכלים וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם כרובית, יוגורט יווני, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 88%. ציון זה הוא עצום. נסו סלט קוסקוס קארי, סלט קוסקוס קארי, ו סלט עדשים אדומות בקארי, קולרבי וקוסקוס עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
כרובית: שים מתלה לתנור במרכז התנור. חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. הניחו בצד.
בקערה בינונית זורקים את הכרובית ושמן הזית יחד עד לציפוי. שמים בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד להזהבה ורכה, בערך 25 עד 30 דקות. מניחים בצד להתקרר למשך 10 דקות.
סלט: בסיר בינוני מביאים לרתיחה את מרק העוף, אבקת הקארי והמלח על אש בינונית-גבוהה.
מסירים את התבנית מהאש ומערבבים פנימה את הקוסקוס. מכסים את הסיר ומאפשרים לקוסקוס לספוג את הנוזל, בערך 5 עד 7 דקות. מקציפים את הקוסקוס במזלג ומעבירים אותו לקערת הגשה גדולה. מערבבים פנימה את הכרובית המבושלת, החמוציות, הקשיו, המלפפון, הפטרוזיליה וגרידת הלימון. מקררים עד שמוכן להגשה.
הַלבָּשָׁה: בקערה קטנה מקציפים יחד את היוגורט, שמן הזית ואבקת הקארי לתערובת אחידה.
מקציפים פנימה את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
רגע לפני ההגשה מוסיפים את הרוטב לסלט וזורקים היטב לציפוי.