סלט קייג'ון בקר דרום מערבי
סלט קאג'ון בקר דרום מערבי נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 575 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרד לתינוק, גורגונזולה, תאנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הקג'ון. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 91%, וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט בקר דרום מערבי עם רוטב ליים צ'ילי, בשר בקר טחון או הודו בטעם דרום מערבי לטאקו וסלט, ו בשר בקר טחון או הודו בטעם דרום מערבי לטאקו וסלט.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. לחץ 1 כף תיבול קייג ' ון באופן שווה על סטייקי בקר. מכסים ומקררים.
מניחים תאנים, חתוכות כלפי מעלה, על תבנית אפייה ממתכת מסגרת.
אופים בתנור 350 מעלות צלזיוס 25 עד 35 דקות או עד שהם רכים מאוד ומתחילים להתקרמל. הניחו בצד.
בינתיים מגררים לקלף לסחוט מיץ מ 1 כתום.
שלב 1/4 כוס מיץ תפוזים, קליפת תפוז, שמן ותיבול קג ' ון 1-1/2 כפיות בקערה קטנה. הניחו בצד. קולפים וחותכים קטעים מ -2 התפוזים הנותרים. הניחו בצד.
מניחים סטייקים על רשת על גחלים בינוניות ומכוסות אפר. גריל, מכוסה, 7 עד 10 דקות (על אש בינונית על גריל גז שחומם מראש, הזמנים נשארים זהים) למדיום נדיר (145 מעלות פרנהייט) עד בינוני (160 מעלות פרנהייט), הופך מדי פעם.
חותכים סטייקים לפרוסות. הרכיבו סלט על ידי שכבות תרד, שעועית, בצל, תאנים, פלחי תפוז ופרוסות סטייק. למעלה עם אגוזים וגבינה.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קא 'דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיז' אדיציונה 45. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 47 דולר.
![קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45]()
קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45
תערובת: 82% שרדונה, 16.5% פינו נירו, 1.5% פינו ביאנקו