תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין סלט קינואה יווני בבית. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 445 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-82 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. לכו לחנות ואספו חומץ יין אדום, בצל, פטה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 83%, המנה הזו סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט יווני קינואה, סלט יווני קינואה, ו סלט קינואה יווני.
הוראות
1
מקציפים יחד את מיץ הלימון, החומץ, האורגנו, השום ומעט מלח ופלפל בקערה קטנה. מקציפים לאט את השמן עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתם מכינים את הסלט כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
3
שוטפים את הקינואה במסננת עד שהמים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מערבבים בסיר קטן את הקינואה, 2 כוסות מים, 1 כפית מלח ו -1 / 4 כפית פלפל, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהמים נספגים והקינואה רכה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מעבירים לקערה, מוך במזלג ומניחים לשבת במשך 5 דקות להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את העגבניות, הזיתים, הבצל הירוק, פלפלי הדובדבן, הבצל האדום, המלפפונים והרוטב וזורקים לציפוי. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה עד 8 שעות לפני ההגשה. ככל שהוא יושב יותר כך הטעם טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. כרם ביולייה קרנרוס שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
ביוליו ויניארד קרנרוס שרדונה
בסדר צהוב - ירוק זהב צבע. הפרי המפואר והקדמי מתבטא מאוד בניחוחות עשירים, דבש אגסים ותמצית וניל, עם גוונים של עשבי תיבול טריים ומרציפן. טעמים מלאים מאוד ושופעים חושפים משולבים, בדרך כלל קרנרוס, תפוח בשל ופירות אפרסקים בשילוב עם אלמנטים וניל-קינמון חריפים של אלון. הסיום הוא קרמי, עגול, וטעים, לא "צ ' רי" ולא שרף, האלון מאוזן היטב את הפרי החזק. זהו יין בעל מרקם מפואר, תמצית גבוהה; נייר כסף נהדר למנות דגים עשירות, עוף מלוח או צלי עגל.