קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

סלט קינואה עדשים

סלט קינואה עדשים
אם יש לך קינואה, מלח כשר ופלפל, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עבור סלט עדשים קינואן ושחור עם סלט ירקות מעורבים, סלט קינואה למוני עדשים, ו סלט עדשים קינואה ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את הקינואה במסננת ולשטוף במים קרים. בקערה גדולה חסינת מיקרוגל עם כיסוי, מוסיפים את קינואה שטופה ומים 1 1/4 כוסות. כיסוי ומיקרוגל על גבוה במשך 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קינואהקינואה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מסננתמסננת
קערהקערה
3
תן לו לשבת במשך 2 דקות ואז מערבבים. קינואה צריך להיות רך מספיק כדי לאכול, אבל עם קצת " פופ " על הנשיכה.
מרכיבים שתצטרך
קינואהקינואה
פופפופ
4
שים את העדשים במסננת ולשטוף במים קרים. בסיר, מבשלים את העדשים ב 2 כוסות מים עד העדשים רכים, אבל לא רגשני, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
5
ניקוז ומגניב.
6
בקערה קטנה, לטאטא את החרדל והחומץ יחד, וטפטוף בשמן כדי להפוך תחליב.
מרכיבים שתצטרך
אמולסיותאמולסיות
חרדלחרדל
חומץחומץ
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מוסיף את אבקת השום, גרידת ליים, ומלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
גרידת לייםגרידת ליים
פלפלפלפל
מלחמלח
8
כדי להרכיב את הסלט: בקערת סלט בינונית, מערבבים את הקינואה, עדשים, בצל ירוק וכוסברה קצוצה. מעל הסלט עם הרוטב, לזרוק מעיל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
עדשיםעדשים
קינואהקינואה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה