סלט קינואה עדשים
אם יש לך קינואה, מלח כשר ופלפל, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עבור סלט עדשים קינואן ושחור עם סלט ירקות מעורבים, סלט קינואה למוני עדשים, ו סלט עדשים קינואה ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את הקינואה במסננת ולשטוף במים קרים. בקערה גדולה חסינת מיקרוגל עם כיסוי, מוסיפים את קינואה שטופה ומים 1 1/4 כוסות. כיסוי ומיקרוגל על גבוה במשך 9 דקות.
תן לו לשבת במשך 2 דקות ואז מערבבים. קינואה צריך להיות רך מספיק כדי לאכול, אבל עם קצת " פופ " על הנשיכה.
שים את העדשים במסננת ולשטוף במים קרים. בסיר, מבשלים את העדשים ב 2 כוסות מים עד העדשים רכים, אבל לא רגשני, על 30 דקות.
בקערה קטנה, לטאטא את החרדל והחומץ יחד, וטפטוף בשמן כדי להפוך תחליב.
מוסיף את אבקת השום, גרידת ליים, ומלח, ופלפל, לפי הטעם.
כדי להרכיב את הסלט: בקערת סלט בינונית, מערבבים את הקינואה, עדשים, בצל ירוק וכוסברה קצוצה. מעל הסלט עם הרוטב, לזרוק מעיל ומגישים.