סלט קיסר ספירס
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן ו pescatarian מתכונים לתיבת המתכון שלך, סלט ספירס קיסר יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 17 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכון זה ממזון ויין דורש אנשובי, מלח ופלפל כשרים, גרידת לימון וגבינת פרמזן-רג'יאנו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: רומיין ספירס צרוב עם רוטב קיסר, רומיין ספירס צרוב עם רוטב קיסר, ו סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}.
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק את הלחם עם 2 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מורחים את הלחם על תבנית אפייה וטוסט במשך כ 10 דקות, ערבוב פעם אחת, עד זהב פריך.
בינתיים, באותה קערה, באמצעות כף, מועכים את האנשובי למשחה עם השום וקמצוץ מלח.
לטאטא את המיונז, גרידת לימון ומיץ לימון, ואז לטאטא את 2 כפות הנותרים של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. מערבבים את 1/4 כוס גבינה מגוררת.
לקצץ את endives ולהסיר את 60 העלים הגדולים מ 6 של הראשים. ערם את העלים לקצץ אותם כ 4 אינץ'. דק לחתוך את האנדיב שנותר, יחד עם קישוטים של 6 ראשים אחרים (אתה צריך בערך 3 כוסות), ולזרוק עם ההלבשה. כפית את הסלט על כל חנית ומקשטים עם קרוטונים וגבינה מגוררת.