סלט קישואים ארטישוק קיץ
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סלט קישואים ארטישוק קיץ יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לך לבבות ארטישוק, חצאי חזה עוף, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. . נסו סלט קיץ ארטישוק & אספרגוס חם, סלט פארו זוקיני קיץ עם בוראטה, ו קישואים קיץ וסלט פנצנלה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את שני צידי חזה העוף במלח ופלפל שחור.
חום 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני; לבשל חזה עוף בשמן החם עד שהם כבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור, 5 עד 10 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
חותכים עוף לקוביות 1/2 אינץ ' ולהעביר לקערה גדולה.
חום שנותר 4 כפות שמן זית באותו מחבת על חום בינוני; לבשל ולערבב קישואים בשמן החם עד רך מעט, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מעבירים קישואים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מערבבים קישואים, שעועית גרבנזו, זיתים, לבבות ארטישוק, וגבינת פרמזן עם עוף; לזרוק לשלב. צ ' יל במקרר לפני ההגשה, על 1 שעה.