סלט קישואים עם ריבוע
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פריסה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: אספרגוס מעוך וסלט קינואה, סלט אספרגוס עם לימון, ו צדפות ים מקורמלות עם יין לבן ואספרגוס מעוטר בסרט.
הוראות
חותכים את הקישואים לאורך לפרוסות בעובי 1/8 אינץ ' עם פורס ולהעביר למסננת להגדיר מעל קערה.
מפזרים קישואים במלח וזורקים למעיל.
בואו לעמוד 5 דקות, ולאחר מכן לשטוף תחת מים זורמים קרים.
מעבירים קישואים למגבת מטבח נקייה ומתפשטים בשכבה 1, ואז מגלגלים בעדינות את המגבת לספוג עודפי מים ונותנים לעמוד 5 דקות יותר.
לטאטא יחד שמן, גרידה, מיץ, חרדל, רסק אנשובי, ופלפל בקערה גדולה עד בשילוב.
מוסיפים קישואים, פריזה, עשבי תיבול, זיתים, בצל וזורקים למעיל.
* זמין בשווקים אסיה, כמה חנויות כלי בישול, ו Uwajimaya (800-889-1928).
כל מנה מכילה כ 112 קלוריות ו 6 גרם שומן.