סלט קלאסי עם עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. גשו לסופר וקנו רול רצוי יום ישן, חסה עלים ירוקים, מלפפון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 29 דקות. נסו סלט יווני קלאסי עם עוף, סלט קיסר עוף קלאסי, ו סלט עוף איטלקי קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. זורקים קוביות לחם עם שמן זית, מלח ופלפל ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים עד קרוטונים הם זהב פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר מהתנור, ולאפשר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
לרסס מחבת nonstick עם ספריי בישול וחום על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בייקון ומבשלים עד פריך, ערבוב לעתים קרובות, על 4 עד 5 דקות. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1
מערבבים את היוגורט, מיונז, קטשופ, חומץ וחמוצים בקערה ומערבבים לשלב. מתבלים במלח, לפי הטעם.