סלט קצוץ
סלט קצוץ נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, פלפל, תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלט קצוץ עם חומוס קלוי (הסלט הקצוץ האהוב עליי), סלט קצוץ, ו סלט קצוץ Tex-Mex (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 3 ליטרים מים לרתיחה בסיר 5 עד 6 ליטר, ואז מבשלים אפונה שחורה, מכוסה חלקית, עד רך, כ 20 דקות.
בעוד אפונה מבשלים, לחתוך קישואים ושומר לקוביות 1/4 אינץ'.
לטאטא יחד בצל ירוק, שמיר, חומץ, מיץ לימון, חרדל, פלפל, קאיין, ו 1 1/2 כפיות מלח בקערה גדולה.
מוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
מוסיפים קישואים ושומר לחבישה.
כאשר אפונה הם במכרז, להעביר עם כף מחורץ כדי מסננת להגדיר מעל קערה גדולה, הזמנת מים בישול בסיר, אפונה מגניב מעט, ולאחר מכן להוסיף סלט.
להחזיר מים לרתיחה ולהוסיף הנותרים 1/2 כפות מלח, ואז לבשל תירס ו edamame, חשוף, עד מכרז, 6 עד 7 דקות.
העברה לסננת להתקרר מעט, ולאחר מכן להוסיף סלט ומערבבים לשלב. סלט מגניב לחלוטין ומגישים צונן או בטמפרטורת החדר.