סלט רומיין עם רוטב צ'יפוטלה וקסו פרסקו חם
סלט רומיין עם רוטב צ'יפוטלה ופרסקו קווסו חם עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 313 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לכם סוכר, רוטב צ'יפוטלה חם בבקבוק, מאוד ראש חסה רומיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט עוף מצופה צ'יפ טורטייה עם רוטב ליים אבוקדו צ' יפוטלה ופרסקו Queso, Queso פרסקו & Chipotle עוף ועוטפת צמחונית, ו ברוקולי בגריל עם צ'יפוטלה-חמאת ליים וקסו פרסקו.
הוראות
לטאטא 1/3 כוס שמן, רוטב חם, וסוכר בקערה קטנה כדי להתמזג. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מברשת אפיית גיליון עם שמן זית.
מערבבים קורנפלקס ואורגנו בקערה בינונית.
מברשת גבינה פלחי על כל הצדדים עם 3 כפות שמן. לטבול טריזי גבינה בתערובת cornflake, ציפוי לחלוטין.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה. (רוטב ופלחי גבינה ניתן לעשות 4 שעות קדימה.
בואו ההלבשה לעמוד בטמפרטורת החדר; לכסות וגבינה צוננת.)
אופים פלחי גבינה עד חם מתרכך אבל לא נמס, על 5 דקות.
בינתיים, לזרוק חסה עם רוטב בקערה גדולה. לחלק בין 6 צלחות. מעל כל סלט עם 2 פלחי גבינה חמים.